Mitkä ovat seksivälinekutsut ja kuinka ne järjestetään?

Seksiväline kutsuilla voitte tutustua laadukkaisiin alan tuotteisiin omalla kotisohvalla helposti ja vaivattomasti sinulle tuttujen ihmisten kanssa.

Samalla voitte nauttia rennosta ja mukavasta ilmapiiristä, oppia jotakin uutta tai saada ideoita oman makuuhuone elämän saloihin asiantuntevan esittelijän opastuksella.

Kutsujen järjestäminen EI maksa sinulle mitään esittely alueellani ja meillä ei ole minimiostosrajaa.

Onnistuneeseen iltaan tarvitset vieraita minimissään 4 henkilöä ja maximissaan 15-20 mutta joustamme aina osallistuja määrän suhteen.

Esittelyyn kannattaa varata aikaa 1 - 3h riippuen vieraiden määrästä.

Voit kutsua ystäviäsi, naapureita, työkavereita sukulaisia. Voit myös pyytää vieraitasi ottamaan mukaan ystäviään mahdollisia peruutuksia varten.

Kerro heille että tarjoat jotain uutta ja erilaista millaisilla kutsuilla he eivät välttämättä aikaisemmin ole olleet - Seksivälinekutsut.

Jos haluat voit esittely osuuden jälkeen tarjota pientä tarjottavaa ja juotavaa mutta se ei ole illan pääasia, iloinen ja tutustumisen haluinen mieli takaa onnistuneen lopputuloksen kaikkille.

Meillä on Suomen suurintuote valikoima yli 14000 tuoteartikkelia, hintamme on myös kilpailukykyiset siksi kutsuille on helppo saada väkeä.

Esittelijällä on mukanaan mm.  erilaisia hierontaöljyjä ja liukuvoiteita, vibraattoreja, sauvoja, parisuhde tuotteita ja erilaisia seksuaaliterveys tuotteita. Tuotteita on niin naisille kuin miehillekkin.

Esittelijä kirjaa jokaisen tilauksen omalle tilauslomakkeelle ja kutsuille ei tarvitse varata käteistä mukaan sillä tilaukset maksetaan  tilisiirrolla vieraille sopivana eräpäivänä. Tämän jälkeen postitamme jokaisen tilauksen valmiiksi pakattuina yhteen osoitteeseen, sinulle illan järjestäjänä jää tuotteiden toimittaminen eteenpäin.

Haluttaessa lisämaksusta (postin hinnaston mukaan edullisemmalla tavalla) toimitamme tuotteet myöskin jokaiselle omaan osoitteeseen.

Kutsujen järjestäjänä palkitsemme sinut rahan arvoisilla eduilla mikäli illan myynti ylittää  250e. 

Edut nousevat aina portaittain ylöspäin.

Kiinnostuitko?

Varaa esittely hyvissä ajoin alla olevan lomakkeemme kautta, näin varmistat että kyseinen päivä onnistuu myös esittelijälle. 

Vahvistamme sinulle paluuviestillä vielä esittelyn onnistumisen muutamassa päivässä.

Sesonkiaikaan mm. kesä  ja pikkujouluaikana esittely kannattaa varata jopa 3 - 6vkoa etukäteen jotta kyseinen ilta saadan  onnistumaan.

Myös lyhellä varoitusajalla kannattaa esittelyitä kysyä.